Sidst opdateret d. 24-04-2011: Nyheder

Min bane

Min nuværende bane er som så mange andre modelbaner i private hjem begrænset af pladsen. Jeg har en lang lige bane med vendesløfe i hver ende, plus en plade til min drejeskive. Masser af underholdning på lidt plads. Læs hele historien om anlægget her.

Den begrænsede plads har dog ikke afholdt mig fra at sætte en del spor op. Jeg kører Märklin digital-drift med Uhlenbrocks Intellibox og IB Switch til at styre elektromagnetiske artikler som f.eks. sporskiftere. Jeg bruger udelukkende c-spor.

Jeg kører udelukkende med dansk materiel. Jeg lægger stor vægt på at mine modeller er velkørende og er indstillet til naturtro kørsel. Ingen MZ kører 300 km/t hos mig. Der skal være en snært af realisme over kørslen. Af samme grund er næsten alle mine modeller udstyret med et lydmodul fra ESU, nemlig LokSound-dekoderen. De eneste modeller, der ikke er udstyret med lydmodul, er dem hvor der ikke fysisk er plads til en højttaler.

Jeg forsøger at bruge slanke sporskiftere overalt, men da pladsen og geometrien ikke er til det, er der også sneget sig et par standard-sporskiftere ind.

Sporplanen er præget af at få så mange spor ned på så lidt plads som muligt. Du kan hente sporplanen som en WinTrack-fil umiddelbart herunder.

Hent sporplan.