Sidst opdateret d. 24-04-2011: Nyheder

Piko ZE Kosangas

Så fik jeg også købt nogle produkter fra Piko. Det er første gang jeg har haft modeller fra dette firma. Mit førstegangsindtryk er godt.

Vognen har meget skarpe påskrifter, helt på højde med f.eks. Hobbytrade, så man kan læse alt på vognen, også de helt små tryk. Trykkene er knivskarpe og er på ingen måde uldne i kanten.

Detaljeringsgraden på netop denne model er ikke så overvældende. Når man ser på tankvogne fra andre firmaer er de nærmest overstrøet med håndtag, ventiler og andet sjov. Ikke så meget på denne vogn, men det kan jo være prototypen heller ikke har så mange detaljer. Jeg ved det ikke. Jeg har ikke set denne vogntype på fotografier, så jeg kun godt blive en smule i tvivl om det er en fantasivogn.

Køreegenskaberne er gode. Ingen brok i sporskiftere, skarpe kurver eller andet, der kan volde besvær for vogne, der ikke er så gennemarbejdede.

Man kan godt få hjul udviklet til Märklins spor til vognen, men det har jeg ikke fundet nogen grund til at montere endnu. Vognen kører fejlfrit og jeg bruger ikke tilbagemelding med S88 kontakter, så vognen beholder sine hjul.

Min vogn kører med Rocos kortkoblinger. Det volder ingen problemer.

Vognen blev købt i Kystbanen i juli 2008.

Tilbage til oversigten