Sidst opdateret d. 24-04-2011: Nyheder

Hobbytrade Ucs Vejle dampmølle

En af Hobbytrades efterhånden mange godsvogne. Vognen blev sendt på markedet i 2009 og i februar købte jeg vognen i Kystbanen.

Vognen er en fin repræsentant for Hobbytrade høje kvalitet. Jeg nævner i flænge ultra-tynde håndtag, puffere i metal, skarpe påskrifter og mange nydelige detaljer, også på undervognen.

Vognen kommer naturligvis med kortkoblingskullise og den stort set problemfrit. Eneste aber dabei er, at det kan være lidt en kamp at få en kortkobling på plads. Det virker som om skakten en en anelse for snæver. Jeg har kun prøvet med Rocos kortkoblinger, så teorietisk kunne det også være en fejl på Rocos kortkoblinger. Jeg har bare kun oplevet problemet på Hobbytrades vogne, både denne og deres sukkervogne.

Det problem skal nu ikke ødelægge ens lyst til at købe vognen. Den kører rigtigt fint og Hobbytrade er så flinke at tilbyde aksler til treskinnedrift uden omkostninger, så naturligvis fungerer vognen også problemfrit på Märklins spor.

De store hvide beholdere på giver en vis kriblen i fingerene efter at svine dem lidt til med en omgang patinering, men beholderne er ikke hysterisk hvide og patineringen kan jo komme sidenhen. Lige nu er jeg bare glad for den flotte vogn.

Tilbage til oversigten