Sidst opdateret d. 24-04-2011: Nyheder

Mere ladegods

21-06-2008, 15:50

Jeg har arbejdet lidt videre med ladegods til mine åbne godsvogne. Først for skud står en Roco Ks godsvogn med sidestøtter. Den er blevet fyldt op med alle mulige blandede smådele fra Märklin, Roco og Epokemodeller. Det er ruller med hø, kasser, postsække og tønder i forskellig størrelse. Jeg har lyttet til Cargomans kommentar i mit tidligere indlæg. De store ting skal naturligvis bindes fast på vognen. "Slyngerne" der holder høet på plads er såmænd bare brun ledning fra Viessmann. Det hele er fikseret med sekundlim.Næste vogn i rækken er en Pb fra Hobbytrade. Hobbytrade har lavet en kullast som jeg normalt har i mine Pb-vogne, men nu skulle der ske noget. Denne Pb er blevet fyldt med en last af planker, som jeg har hugget fra en Roco-vogn. Igen har jeg lavet slynger af ledning.Begge ovenstående billeder kan klikkes større.

I øvrigt har jeg fået tilsendt en e-mail fra Bo Hansen. Han fortæller om en hjemmeside, der viser en masse ladegods man kan købe. Adressen er: http://www.ladegueter-bauer.de. Der er rigtigt mange ting jeg godt kunne finde på at købe, men det er lidt dyrt og det har jo også sin charme at bygge/finde på sine egne sager.

The space between

Tilføj kommentar

Brug formularen hender under til at poste en kommentar til ovenstående post. Ordet er frit, men det er min hjemmeside. Hvis jeg synes du skriver noget upassende bliver din kommentar slettet. Navn og kommentar er de eneste påkrævede felter.

Navn
E-mail
Hjemmeside
Spam (skriv æøå)
Kommentar