Sidst opdateret d. 24-04-2011: Nyheder

Roco E vognsæt

21-04-2011, 22:40

Nyhederne strømmer ind på det danske marked i en lind strøm. Det seneste produkt jeg har fået ind ad døren stammer fra Roco og er et sæt med to åbne godsvogne litra E.


Større udgave: 1280×720.

Som det måske fremgår af billedet har Roco forsøgt at lave en bulet vognside (eller skal det forestille maling der er boblet op?). Effekten er ikke lykkedes så godt, det ligner nærmere at vognene er blevet ramt af en grim hudsygdom. Roco har tidligere udgivet en DSB litra E uden denne effekt, og det synes jeg fungerede meget bedre. Se evt. http://modeltog.voller.dk/weblog/link/default.aspx?id=227.


Større udgave: 1280×720.

Detaljerne på vognene er ellers i orden. Når man kigger nærmere på litreringen og de andre påskrifter ser de pæne og skarpe ud, dog er også de blevet lidt hæmmet af de bulede vognsider. Der er naturligvis kortkoblingskullise og Roco leverer selv aksler til treskinnedrift under artikelnummer 40183. På sporet opfører vognen sig pænt uden slinger i valsen eller afsporinger. Det er altså som vi kender og forventer det fra Roco.


Større udgave: 1280×720.

En af vognene har en bremseplatform/endeperron, hvilket giver lidt kolorit på tilværelsen. Det er nu sjovest når der er lidt variation i de vogne der kører rundt.

I øvrigt bør man rose Roco for deres prissætning. Sættet med de to vogne koster 235,- kr, i hvert fald hos Kystbanen. De er en ganske rimelig pris, det er ikke meget modeltog man kan få for 235,- kr hos så mange andre producenter.

The space between

Tilføj kommentar

Brug formularen hender under til at poste en kommentar til ovenstående post. Ordet er frit, men det er min hjemmeside. Hvis jeg synes du skriver noget upassende bliver din kommentar slettet. Navn og kommentar er de eneste påkrævede felter.

Navn
E-mail
Hjemmeside
Spam (skriv æøå)
Kommentar